روش نصب سرامیک کف با سیمان و آموزش آن به صورت تصویری

در این مقاله به صورت کاملا آسان و به صورت رایگان شما را با نحوه نصب سرامیک کف آشنا خواهیم نمود.

روش نصب سرامیک کف با سیمان و آموزش آن به صورت تصویری

روش نصب سرامیک کف با سیمان

روش نصب سرامیک کف با سیمان همانند سایر کارها، گرچه نصب سرامیک یک کار کاملا تخصصی می باشد اما شما می توانید به راحتی و به کمک نکات مهم قید شده در این مقاله به آسانی آنرا انجام دهید.

شما برای این کار احتیاج به متر، نخ تراز، سیمان، گچ، گیره پلاستیکی، سرامیک یا کاشی، ماسه، آب، ماله، پتک، پودر سنگ دارید که می توانید برای خرید این محصولها به تمامی فروشگاه های مختلف فروش انواع ابزار و مصالح بنایی مراجعه نموده و موارد ذکر شده را بدون کم و کاست و با کیفیتی بالا تهیه نمایید.

نکته: بهتر است هنگام مراجعه به فروشنده، ابتدا متراژ مورد نظر خود را اندازه گیری کنید، تا فروشنده ها بتوانند با دقت بیشتری انواع و اقسام سرامیکها را به شما نشان دهند.

همچنین بهتر است تعداد سرامیکها را بیشتر سفارش دهید تا در صورت شکستگی و غیره سرامیک کم نیاید تا دوباره مجبور به رفتن به فروشگاه شوید.

سرامیکها دارای اندازه ها و شکلهای مختلفی هستند که انتخاب نوع دلخواه بسته به ابعاد مکان شما، مکانی که قصد سرامیک کردن آن را دارید، بودجه و دیگر فاکتورها دارد.

که برای مثال یک انتخاب بسیار هوشمندانه و عالی برای تغییر کف لابی، استفاده از سرامیکها با سایز بسیار بزرگ می باشند.

ابتدا بایستی مطمعن شوید که سطح کف شما کاملا خشک باشد و با مشکلی مانند رطوبت درگیر نباشد چرا که در این صورت حتی پس از انجام کار به بهترین نحو شما مجبور به خرابی آنها هستید.

که در صورت عدم انجام این کار احتمال خرابی ساختمان شما بالا خواهد رفت و بنابراین بایستی با نهایت دقت آن را انجام داد.

پس از اطمینان از عدم رطوبت، بایستی مجدد تمامی قسمتها را بررسی کنید تا کاملا خشک باشند و علاوه بر آن هیچ گونه کثیفی بر روی سطح زیرین وجود نداشته باشد.

چرا که در صورت وجود این کثیفیها بایستی به روشهای مختلف و با مواد شوینده گوناگون سطح را از هر گونه آلودگی پاک کنید.

در گام بعدی به کمک یک گچ مدرسه و متر یکی یکی دیوارهای اتاق را اندازه گیری کرده و وسط آنها را با کمک گچ یک علامت بزنید.

اگر کارتان را به درستی انجام داده باشید در انتها این مرحله بایستی نقاط روبه رو هم را به هم وصل کنید تا اتاق شما به چهار قسمت کاملا برابر و یک اندازه تقسیم بندی شود.

نکته:اگر مربعهای شما خیلی بزرگ بودند برای راحتی کار می توانید مجدد این عمل را بر روی هر تکه تکرار کنید تا در هنگام شروع کار، انجام آن برای شما راحت تر باشد و با دقت بیشتری بتوان کار را جلو برد.

در این گام کاشیهای خریداری کرده را در کنار هم بچینید و طرحهای مختلف قرار دادن آنها در کنار یکدیگر را امتحان کنید چرا که به برخی مکانها مدل ساده برخی دیگر لوزی و غیره زیبایی می بخشد.

نکته: اگر یکسری از فضاهای کف خالی ماند و اندازه آنها بسیار کوچک بودند بطوریکه گذاشتن یک سرامیک کامل در ان ممکن نبود، بایستی به همان تعداد و اندازه کاشیهای خود را بشکنید.

با کمک گوشی خود یک عکس از کف کار بگیرید تا در هنگام شروع نصب مشکلی برایتان پیش نیاید و بعد کاشیهای سالم و تکه شده را به آرامی در کناری بگذارید و آماده درست کردن ملات کار شوید.

آموزش نصب سرامیک کف با سیمان

آموزش نصب سرامیک کف با سیمان حال شما را در این قسمت با مراحل اصلی آموزش نصب سرامیک کف با سیمان آشنا خواهیم کرد که کاری بسیار هیجان انگیز، اقتصادی و لذت بخش می باشد.

در داخل ظرفی به درد نخور و بلااستفاده مقدار مساوی از ماسه و سیمان را به صورت خشک ریخته و سپس کمی آب به آن اضافه کنید تا غلظتی شبیه به ماست چکیده کاملا سفت پیدا کند.

از یک طرف کف ساختمان به کمک ماله به آرامی مقداری ملات ریخته و آن را صاف کنید و بلافاصله سرامیکها را یکی یکی به همان شکل دلخواه بر روی چسب خود قرار دهید.

و بعد به کمک پتک به آرامی چند ضربه به آنها وارد کنید تا کاملا به ملات چسبیده و پس از خشک شدن در جای خود ثابت بمانند و دچار افتادگی نشوند.

با کمک گیره های پلاستیکی مخصوص که در اندازه های بسیار کوچک در مغازه های ابزار فروشی وجود دارند، کناره های سرامیکها را سفت کنید و این کار را تا اتمام سرامیکهای بزرگ انجام دهید و در پایان تکه های کوچک را نیز در کناره های کار بچسبانید.

۲۴ الی ۴۸ ساعت زمان لازم است تا سرامیکها به خوبی خشک شوند که در این فاصله به هیچ وجه نباید بر روی آنها راه بروید.

عدم رعایت این مورد باعث ناهموار شدن سطح شما خواهد شد.

و یا اینکه ملاتها از کنار سرامیک بیرون بزنند و مواردی از این قبیل که بهتر است اگر هوا گرم است که با باز گذاشتن در و پنجره و یا در هوای سرد با روشن کردن بخاری یا اجاق کوچک در صورت امکان روند انجام کار را سرعت ببخشید.

نکته:با گذشت ۲۴ ساعت اول به کمک شیلنگ و آز یکبار سیمانها را آب دهید چرا که این کار شما سبب سفت شدن سیمانها به سرامیکها خواهند شد و مجدد زمان دهید تا ۲۴ ساعت دیگر نیز بگذرد.

گام اصلی و مهم پس از این مرحله که باعث کیفیت بالا در نتیجه کار شما می شود ریختن دوغاب بر روی سطح کار می باشد.

که به دلیل مواد سنگین مورد استفاده در آن پس از خشک شدن از افتادن، شل بودن و غیره سرامیکهای شما جلوگیری می کند و تا آخر عمر شما از انجام هر کاری بر روی آنها بی نیاز خواهید بود.

برای تهیه دوغاب نیاز به سیمان و پودر سنگ می باشد که بایستی به نسبت بربر انها را در ظرفی ریخته و در حدی به آن آب اضافه کنید که شبیه به دوغ بسیار رقیق شود.

حال هرچیز اضافی که بر روی سطح کار قرار دارد مانند گیره و سایر لوازم اضافی ا برداشته و یکبار روی کار را با جارو خشک تمیز کنید و دوغاب را بر روی سطح کارتان بریزید.

پس از پخش دوغاب آن را با کمک تی، پارو قدیمی و غیره به سمت درزهای سرامیک کشیده تا داخل این شیارها پر از دوغاب شوند و مجدد یک روز دیگر صبر کنید تا دوغاب شما خشک شود.

با کمک اسفنجی خیس و یا تی خیس روی سطح سرامیکها را به خوبی تمیز کنید تا سرامیک شما کاملا برق افتاده و تمیز شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما